Opasno po zivot 2

Njegova sjajna povrsina ostvljala je odsjaj u njenim pozudno rasirenim ocima. Osetila je njegovu moc. Osecala je svu inferiornost jedne robinje. Talas zadovoljstva joj je prostrujao telom. Zadrhtala je na momenat. U glavi je krenula borba... da zelim ga ali kako? 

"Pitao sam te nesto..." - strogo joj se obrtio.

"Da, Gospodaru." - odgovori, trgnuta iz misli. 

"Kako?"

Oborila je glavu: "Izvinite ali ne znam, Gospodaru. Znam samo da ga zelim. Molim Vas, odredite mi kako. "

Njegovi prsti proju kroz njenu kosu.

"Pokorna kujica."  

Procvetala je od srece.

"Hvala vam, Gospodaru."

Koraci su krenuli i zavrsili iza nje. Njegove ruke su se nezno spustile na njena ramena. Nezno ih je stisnuo i pomazio. Bliskost. Povezanost. Sve je u redu. Zadovoljan sam. Ohrabrivanje. Ne boj se.

Prsti su stali. Naglo je gurne prema napred. Pala je na sve cetiri. 

Polako je otisao ispred nje, dosao do stolice. Stolica se nasla u njegovoj ruci i polako je odnosio desetak metara dalje.  Seo je na stolicu. Izvadio revolver, podigao ga  njenom smeru.

"Sta cekas? Dolazi ovamo, droljice."

Shvatila je kako mora da dodje. Polako cetveronoske je isla prema njemu. Sve vreme je gledala kako mu je na nisanu. Cudan osecaj bespomocnosti i razgolicenosti, potpune potcinjenosti njegovoj volji i moci.

Prilazila je se blize celicnoj cevi koja se nije sklanjala iz pravca njene glave.  Prisla je. Naslonio je revolver na njeno celo. Zadrzala je dah. Sva cula su joj se pojacala.

Hladna cev je polako klizila prema dole. Izmedju ociju. Preko nosa. Zaustavila se na usnama.  Mazio je njene usne vrhom revolvera. Sklopila je oci. Pritisak na njene usne postajao je veci. Razmaknuo joj je usne. Instiktivno je otvorila usta. Pohotno.

Sjajan celik je lagano ulazio u njena usta... malo. Mazio je njen jezik. Dah je zamagljivao srebrnu povrsinu revolvera.  Napetost je nestala. Pretvarala se u pohotnu i zeljnu uzbudjenost. Zelela ga je dublje. Zna je da ne sme sama. 

"Lizi ga."

Njen jezik je bez odlaganja kliznuo po cevi. Oblizivala je vrh gurajuci jezik u otvor srebrnog metala. Obuhvatala je vrh usnama ali nije smela da ga dublje stavi usta. Lizala ga je celom duzinom...

"Pa tebi ovo svidja, droljo?" - rekao je sa podsmehom. 

Povukla se. Crvenilo je zahvatilo njene slatke obraze. Oborila je glavu. 

"D...da, Gospodaru."

Zgrabio je njenu kosu i povukao je unazad. Glavu je zabacila a usta su joj se otvorila. Uzdah. 

Podigao je revolver i prislonio na njena usta. Pogledao je u oci. Tri sekunde.  Povukao je udarnu iglu unazad. Mali stisak na okidac i bice ... klik ili bum?  Cev je krenula u njena usta, sve dublje. Usne su se spojile oko sjajnog metala stvarajuci savrsen spoj vreline i hladnoce. Zazmurila je. Uzivala je u pusenju njegovog revolvera.

Izvadio je cev iz njenih usta i zamenio je svojim usnama i jezikom. 

Ustao je i seo na stolicu.

"Dodji."

Ustala je i prisla.

"Sedi." - pokazujuci na svoje krilo. 

Sesti Gospodaru u krilo... kakva sreca za robinju. Stavila je noge pored njegovih butina. Kad je htela da sedne Gospodar je stavio revolver u krilo. Cev je strcala u visinu. Iznenadila se. Zastala.

"Sta cekas?" 

"Nista, izvinite Gospodaru."

Polako je priblizila svoje vlazno, toplo medjunozje. Zazmurila je. Hladna cev je polako ulazila ...

 

 

 

(posle zameni revolver svojim  "znate vec kojim" i par puta klikne sa revoleverom da joj pokaze da je potpuno prazan i da nije bila u opasnosti ali me sad nesto mrzi da pisem dalje.. lep dan napolju pa... :) )

Kraj

 

p.s. revolver je bio prazan. Tacnije to i nije bio pravi revolver nego odlicna kineska kopija i igracka tako da vam ne padaju ludosti na pamet :)

Opasno po zivot

Klecala je na sred velikog, praznog, toplog skladista. Grubim kanapom ruke joj je vezao na ledjima a oci neznim, gustim, svilenim salom. Cekala je vec dugo. 

U pozadini su se cula vrata. Neko je usao. Svaki zvuk je odzvanjao u prostoriji mesajuci se sa sledecim zvukom. Cula je korake koji su polako isli prema njoj. Koraci su dosli pored nje i sve je stalo. Njeno disanje, njegovi koraci, nema zvuka, nema reci samo napetost sta ce se desiti. Koncentrisala se na mesto gde su koraci stali. Tisina...

Bam! Iznenadni tezak, metalni udarac na pod ispred nje. Cela prosrija odzvanja. Stresla se i skupila. Stolica je postavljena ispred nje. Nezan "ne boj se" dodir po njenom obrazu.

Koraci su lagano kruzili oko nje, zastajali, nastavljali. Pratila ih je celim bicem u iscekivanju... neceg. Stao je ispred nje. Spustio se naspram nje. Osetila ga je u svojoj ravnini, utisala je disanje. Nesto radi. Culo se "klik". Kratko, jasno... i nista vise. Prestala je da dise. Uhvatio je njenu majicu, povukao i zategnuo. 

"Slusaj me dobro. Ne smes da se pomeris ni malo ako hoces da ostanes nepovredjena. Jasno?" 

Pauza, nekoliko trenutaka. Nekoliko pitanja u njenoj glavi.  

"J.. jasno, Gospodaru."

Zacuo se zvuk cepanja majice koji se polako ali nezaustavljivo kretao prema njenin grudima i vratu. Shvatila je sta se desava. Njen Gospodar je drzao noz, ostar kao zilet. Sad joj je jasno zasto ne sme da se pomera. Obuhvatilo ju je strah i veca resenost da se ne pomera. Njeno razmisljanje prekine njegova ruka na njenom stomaku. Mazio ju je i polako pomerao ruku ka njenim grudima. Naglo je zgradbio njen brus i grubo ga povukao prema sebi.  Osetila je njegovo pomeranje i priblizavanje. 

"Sad pazi i kako dises." - rekao je nezno.

Nije stigla ni da razmisli ni da odogovori. Na svom vrelom somaku je osetila hladan celik. Malo se povukla i prestala da dise. Ostri vrh hladnog celika je polako klizao po njenom stomaku prema njenim grudima. Nezna koza je bila lagano grebana hladnom ostricom dok se nije zaustavila medju grudima. Trenutak odmora... Nagli trzaj, njen uzdah, brus je presecen a njene lepe grudi su oslobodjene stege.

"Otvori usta !" 

Polako je sirinom ostrice prelazio po njenom obrazu kao da je brije. Noz je zavrsio u njenim ustima. 

"Drzi !"

Odmah je poslusala. Zagrizla je ostricu. Usne je spustila na hladnu sredinu sjajnog, celicnog noza.

NJene gludi su zavrsile u njegovim hladnim rukama. Najezila se. Mazio ih je, stezao, igrao se sa bradavicama da bi ih na kraju jako stegnuo ali uzalud, noz nije ispao. Dobra robinja...

Naglo je ustao. Stavio svoju ruku na drsku noza: "Pusti." Usne su se razdvojile a noz vlazan od njene pljuvacke je otisao. Odahnula je.

Koraci. Opet koraci oko nje... zaustavljaju se iza. Tisina.  Naglo je hvata za kosu i povlaci joj glavu unazad. Ostrica joj prelazi preko prstiju vezanih ruku. Umirila se, ne dise, koncentrise se da ne pomeri prste, svakog trenutka ocekuje toplu krv u svojim sakama... trzaj... grubi kanap je presecen... ruke su slobodne... kosa pustena. Olaksanje.

Cvrst stisak njegove sake na njenom vratu koji joj je telo cvrsto drzao nagnuto prema napred, pomesao se sa osecajem hladnoce koju je celik prenosio na njena ledja. Ostar vrh je sarao po njenim neznim, belim ledjima ostavljajuci bele ogrebotine oivicene crvenilom. Disala je kratko i retko. Misiciji su joj se grcili i uvijali ali telo nije smela naglo da se trza. Usledili su brzi, bolniji prelasci spica preko gornjeg dela ledja koji su ostavljali osecaj grebanja macke. Ostar bol koji je pulsirao oko mesta koje ostrica dodiruje. "Da li me je posakao? Da li mi curi krv? Kakva ce mi biti ledja?" Pitanja koja su se u njenoj glavi mesala na strahom, zadovoljstvom, najezenoscu tela i toplinom medju nogama.

Stao je ispred nje. Rukama prosao kroz njenu kosu. Odvezao oci. Prvo je videla je noz na stolici. Bilo joj je jasno sta je moglo biti sa njenim ledjima. Podigla je pogled i videla Gospodara obucenog u crno. Za pojasom je drzao velik, hromiran, sjajan, mocan revolver. Gledala ga je sa iznenadjenim sirom otvorenim ocima.

"Zelis da ga osetis?" 

 

To be nastavljeno ;) 

 

 

 

Mala izmena

Na zahtev i zalbe male ali odabrane grupe poklonika ovog skromnog bloga menjam uredjivacku politiku :)

Od sad ce svi novi tekstovi biti na vrhu a oni stari na dnu. 

Hvala na dosadasnjem razumevanju :) 

Skrivene zelje...

Ti jos ne znas ko si,

sta u tvojoj kosi spava

lepotice plava.

 

Zelim da probudim sve skrivene zelje

jedne zene....robinje... u tebi.... 

 

 

p.s. pesma nije moja, samo sam je malo prepravio. Pesnicka sloboda :)

 

 

The Pet

Zahvaljujuci Natalie dosao sam do ovog linka sa kojeg sam uspeo da skinem treiler ovog vrlo zanimljivog filma.

Nazalost iz nekog cudnog razloga youtube nece da hostuje prvi deo tako da cete morati otici na: 

http://www.thepetmovie.com

i kliknite na TRAILER da biste pogledali prvi deo.

Drugi deo izvolite pogledati ovde:

 

 

Quartet

Dovodim robinju kod drugog Gospodara. Ulazimo. Njegova je vec tamo. Visoke stikle, mrezaste carape, kratka latex haljina... spremna i ceka. Ostavljamo ih da se upoznaju. Dobijaju naredjenje da smisle sta zele da rade. Kao da nam je stalo da njihovih ideja ali neka imaju temu za pricu i mastanje, taman da budu spremne kad dodjemo. Odlazimo na pivo.

Vracamo se za pola sata. Cujemo veseo razgovor... devojke se lepo druze. Ulazimo, razgovor prestaje. Stajemo na siroka vrata druge sobe i pozivamo ih. Naredjujem da klekne. Obe imaju isto naredjenje. Odlazimo do fotelja i sedamo. Vreme je za malo peckanja. Komentarisemo kako lepo izgledaju tako na kolenima, jedna pored druge. Smejemo se na kometare sta da im naredimo ili kako da se igramo. Lepo nas cuju kako razradjujemo sta ih ceka sledece.

Prva robinja, moja, i druga robinja, od moj prijatelja su prekinute u upoznavanju nasim dolaskom tako da cemo da im damo sansu da jos bolje upoznaju i da razvijaju timski rad. "Prva pomozi drugoj da se skine"- prva dobija naredjenje. Ustaje oprezno, gledajuci je ali brzo je skida sa sjajem u ocima. Druga je pokazala sta se krije ispod kratke latex haljinice. Zablistala je u svom svom sjaju. Pirsovane bradavice okovane u brus sa lancima, pirsovane usmine i klitoris u neznoj providnoj cipki. "Druga, neces valjda ostati duzna prvoj?" -naredjenje je bilo i vise nego jasno. Prva ostaje u zenskim boksericama koji su joj isticali lepo oblikovalnu guzu. Male bele grudi lepog oblika bile su slobodne. Prilazimo im, stavljamo im okovratkine. Dobijaju naredjene da ustanu, mazimo ih. Ruke su im vezane na ledja, pa za kuke iznad vrata. Obe su malo povijene unapred, jedna prema drugoj. Stavljamo im metalni ovcic da ga drze nosevima. Lepa scena. Dve lepe robinje, veznane i bespomocne, samo na cantimetar od poljubca. Hm, a sto da se ne ljube malo? I opet nas smeh. "Ukoliko ispustite novcic... znate sta vas ceka.". Recenica koja unosi strah, pokrece njihovu mastu da bujno radi i zamislja sta bi im se moglo dogoditi, kako ce biti kaznjene, dajuci odlican efekat na stanje njihovog medjunozija. 

Ozbiljno su shvatile ovo drzanje novcica. Moramo da pozurimo njegov pad. Prilazimo im. Spustam prste na njene bradavice i stezem ih. Uvijanje njenog tela dovodi do pomeranja novcica i brze reakcije obe da on ne padne. Druga, od svog Gospodara, dobija cane-om  po butinama. Novic se prilicno pomerio tako da su nase robinje na milimetar od poljubca. Prva dobija malo jakog spanka ali novcic ne pada. Cane drugoj zavrsava na grudima ali i opet nista. Hm, ovo postaje zanimljiivo. Povlacimo se da ih posmatramo i da im damo malo predaha. Ne zato sto nam je stalo do njihovog odmora nego zelimo da cekaju, strepe od svakog sledeceg trenutka i svakog naseg pokreta i priblizavanja.

Lepo ih je gledati kako se uvijaju jureci novcic na licu one druge, kako stenju i kratko udisu. Druga dobija srednje teske katance na alkice na bradavicama. Bradavice su povucene na dole skrecuci joj paznju sa glavnog zadatka. Prva dobija metalne stipaljke na svoje bradavice. Pomera grudi kao da ce time da ih skine. Smesna je. Gospodar uzima ciragetu i stavlja im ispod noseva. Kraj. Novcic je na zemlji. 

Grubo ih odvezujemo i jos grublje odvodimo do kreveta. Bacene na krevet dobijaju naredjenje da stanu kao kuje, cetveronoske i da lice zabiju u jastuk. "Vreme je za kaznu." - obracamo im se. Cute. "Pravila igre su jednostavna. Svaka ce dobiti po udarac bicem i mora da prepozna od koga je. Prva koja stigne do deset je pobednica. Nagrada za pobednicu je da smisli kaznu za onu koja je izgubila. "Ukoliko... se kazna ne svidi Gospodarima i ona ce biti kaznjena. Jasno?". "Jasno, Gospodaru" - odgovrise u glas.

Pripremili smo nekoliko spravica za ovu igru. Prvi kozni bic sa debelim isprepletanim repovima, drugi sa tankim repovima od grube koze, treci sa bujnim repom od meke koze. Prvi cane (kejn)... crven, dug, tanak, plasticni omotan pletenim najlonom sa vrhom od pletene trake. Drugi, kraci i deblji sa koznom plocicom na vrhu. Mazimo ih po guzama... znak da krecemo. 

Bicevi i cane-ovi se menjaju u nasim rukama. Zavrsavaju na izbacenim guzama nasih robinja. Udarci su sve jaci. Pogadjaju ko je zadao udarac? Koga je to jos briga? Jedva uspevamo da pratimo rezultat. Bitno je da samo da zadovolje Gospodare. 

Uzdasi posle udaraca, mrdanje guze levo desno, kao da pokusavaju da zbace bol sa sebe. Tragovi biceva pocinju lepo da se pokazuju. Guze su im sarene sa obe strane, u svi pravcima. Poneka sara koju je ostavio dugi crveni cane se jasno istice u masi ostalih. Igra postaje sve zanimljivija. Naredjujemo im da se uhvate za ruke. Neka se osecaju. Neka stezu saku jedna drugoj pri svakom udarcu koji dobiju. Neka osecaju bliskost i povezanost. Neka budu jedna drugoj olaksanje. Druga je stekla veliku prednost nad prvom. Igra se blizi kraju, nazalost.

Ipak ne, prva se ne da, zna sta je ceka. Robinja koja smislja kaznu drugoj robinji... to ce sigurno biti prava kazna. Koncentrise se i stize drugu. 9:9. 10:10. 11:11. 12:11. Prva je pobednik. Podizemo ih. Pustam prvu da se nasloni na mene dok joj mazim guzu. Vruce. Mozda bih mogao da pripremim lepu veceru na njenoj guzi...

Prvu odvodim u drugu sobu. Kleci u cosku, ruke na ledjima, pognut pogled... smislja kaznu za drugu. Druga dobija zadatak od svog Gospodara da obuce samo mantil i da ide u prodvnicu po cigarete. Stikle, mrezaste carape, okovratnik od lanaca, poneki trag na butini i kratki mantil. Ne moze ostati ne primecena. Nas dvojca se udobno zavaljujemo u fotelje i cekamo.

Druga se vraca. Prvu pozivam da dodje. "Sta si smislila, prva?". "Pa... joj ne znam kako..." pocela je da zamuckuje. "Odlicno, ako ne znas, onda ce sigurno druga znati za tebe. Druga, zar ne?". Prva se odmah trgne na te reci i brzo kaze kaznu ne dozvolivsi drugoj da kaze ni jednu rec: "Da joj ja opalim 10 samara.". Opa, kakva kazna. Robinje zaista znaju da smisle najlepsa ponizenja. Druga nema nikakve sklonosti i zelje da bude ponizena od strane druge devojke a posebno ne od neke robinje kao sto je i ona sama. Zacudila se, prestala da dise, iznenadjenje je bilo potpuno. Pogledala je u svog Gospdoara pa i mene trazeci bilo kakav spas i zastitu. Nama se ideja svidela ali smo je malo promenili. Tek toliko da ne bude kako one kazu. Samare smo samnjili na pet a dodali smo da druga dobije po 10 biceva po guzi od nas troje. Sok i iznenadjene su bili potpuni. Zaista ponizavajuce. Zar neka robinja meni sve to?

Pojacavamo ponizenje. Naredjujemo drugoj da klekne pred prvu i da je moli za samare. Druga menja boje, vidi se da je besna ali ne moze nista da ucini sem da se pokori. Prvoj se na licu vidi osmeh i likovanje. Prebrzo se uzivela u ulogu, moracemo da je vratimo na njeno mesto. "Molim te, osamari me." - druga izusti. Prva prestaje da se smesi, ne zna kako, namesta se i nekoliko puta krece ali staje. Postaje joj neprijatno i zao druge. Ipak, prvi samar. Blag, prosto smesan. Smejemo joj se. Lice joj pocrveni od stida. Drugi samar. Savrsen. Svi smo stali i cudili se. Prva se ohrabrila i sastavila jos tri. Druga je bila ponizena i iznenadjena. Prvi put se pokorava robinji i ... svidelo joj se. 

Dozvoljavamo im malu pauzu da se pogledaju, razmene poglede i pokoju rec. Prva brine da li je samarala jako. Druga je zbunjena ali tesi prvu da je sve u redu. Nama dvojici je ovo super. Bas su slatke kad tako brinu jedna o drugoj. 

"Dosta price.". "Druka... na krevet, zauzmi polozaj." naredi njen Gospodar. Druga je na krevetu, podignute guze. Ustajem i dajem prvoj da bira sa cim ce je bicevati. Uzima bic sa debelim pletenim repovima i prilazi drugoj. Gleda njenu vec sarenu guzu i lice joj opet pokazuje nesigurnost i brigu. Prvi udarac, nespretan i slab. Drugi malo bolji ali i dalje slaba predstava. Smejemo joj se i peckamo je da ce druga zaspati. Malo se zainatila. Ostavlja bic i uzima crveni cane. E to je vec nesto. Prilazi i sigurnom rukom cane zavrsava po sredini guze. Druga se malo trgla. "Probudila" se. Udarci su sve lepsi, precizniji i jaci. Deset. 

Sad sam ja na redu. Uzimam bic sa pletenim repovima, moj omiljen. Nije tako bolan ali proizvodi predivan zvuk. Stajem pored druge i pripremam se. Vrtim bic, zamahujem u prazno. Zelim da druga cuje zvuk, da se trza na svaki pokret i da ceka... cekanje je tako delotvorno. Na licu joj se video sok i blagi strah. "Druga... jesi sprmna?" - presecem je pitanjem. "Je... jesam , gospodine." - uplaseno odgovori. Ne sacekavsi kraj odgovora bic je pao na njenu pozadinu. Glasan lep zvuk. Malo zagrevanje. Opet malo cekanja. Jaci udarac. Jos jaci. Nekoliko takvih  Zadnji, najjaci. Kakav lep zvuk.. mogao bih ovako celu noc.

Slag na tortu. Gospodar druge uzima crveni cane. Prilazi joj i bez mnogo odugovlacenja saspe rafal preciznih, jakih udaraca po sredini njene vec dobro isarane guze. Iako druga voli jako, puno i moze to da izdrzi ovo ju je zaista pomerilo. Bol je bila ocigledna. Na licu joj se pomesala bolna grimasa sa sjajnim ocima punim zadovojstva. Vrlo brzo se video lep osmeh na njenim usnama. Uzivala je.

Seli smo da razgovaramo. Svi smo bili zadovljni. Prva nije nista mogla da prica. Samo je lezala na krevetu i blazeno se smesila. Kometarisali smo razne sitnice, pruge na njihovim guzama, zadovojstvo u ocima, novim iskustvima druge...

Sad je doslo vreme da i prva ima iskustva sa devojkama. Uhvatio sam prvu za grudi pruzajuci ih ka drugoj. Druga je dobila naredbu sta da radi. Prisla je polako, pomalo nesigurno i nezno pocela da lize, ljubi i sisa bradevice prvoj. Njen pirsovani jezik je cinio cuda. Prva je vrlo brzo pala u trans. Sklonili smo se nekoliko koraka od robinja i totalno se stisali pustajuci ih da se sto vise i bolje uzive. Druga nije prestajala lizanje i griskanje bradavica ni za jednu sekundu. Prelazila je sa jedne na drugu sa strascu i zeljom za jos. Prva je stavila svoje ruke na drugu i mazila je po pirsovanim bradavicama, ledjima, vratu, kosi. Scena je zaista bila prelepa. Nas dvojica smo ostali bez daha. "Druga, poljubi prvu. Vidis da te zeli." - nardio sam. Druga je odmah poslusala... jedva je docekala. Presla je sa bradavica na ljubljenje vrata, grickanje uha, obraza... Usne, konacno je stigla do njih. Robinje su se ljubile, prvo nezno i oprezno, ispitujuci jedna drugu. Nezno su dodirivale usne gledajuci ih, gledajuci se. Ubrzo su sklopile oci i poljubci su postali strastveniji i sigurniji. Potrajalo je to prilicno dugo. Robinje nisu htele da se razdvoje. 

Bilo je vec kasno, pa smo morali mi to da ucinimo... da se ne zaljube...

Sledece subote... opet...   

 

Igra

Leto. sedim na terasi, udobno zavaljen. Ocima, sanjivim od zadovoljstva, gledam talase kako udaraju u spansku obalu. Protegnem se kao macak posle dobrog dorucka i dremanja. Moja robinja pravi najlepsi dorucak.

Trgnu me misao; "Ma gde je ta robinja da odnese zavrsen dorucak i spremi sto?"

Pridignem se iz lezaljke i htedoh da je pozovem ali kada sam se okrenuo video sam je iza mene. Klecala je na ulazu terase. Kosu je prebacila na prednju levu stranu, bas kako njen Gospodar voli. Obucena samo u okovrtnik izgledaja je tako elegantno. Ruke je podigla ispred sebe kao da drzi posluzavnik. Ustvari, drzala je bic. Dugi, gusti, crni bic. Gledala je u pod.

Ustao sam , prosao pored nje, pomilovao je po kosi i otisao u drugu sobu ostavljajuci je da se pita  zasto, sta nije u redu, gde sam pogresila, pa sve sam uradila kako treba, jasno sam dala do znanja sta zelim... zasto me Gospodar ignorise?

"Robinjo, dodji u sobu." - pozvao sam je nakon 5 minuta.Konacno sam prekinuo njenu agoniju cekanja i preispitivanja. Dotrcala je sretna. "Imas nesto za mene?". "Imam, Gospodaru."- pruzila mi je bic.

Na niskom stolu stavio sam pamucno cebe a na sredini jastuk. Nezno sam je uhvatio za ruku i poveo do stola. "Lezi. Kukovi na jastuk." Polako se spustala dok se nije udobno smestila. Legla je licem prema stolu, ispruzila ruke i opustila se. Jastuk je drzao njenu guzu lepo podignutu i dostupnu. Gledao sam je par trenutaka. Zeleo sam da zauvek zapamtim ovu sliku.

Crni kanap mi je u rukama. Prilazim i vezem njene nezne ruke za sto. Prelazim noktima preko njenih belih ruku, prolazim kroz njenu svilenu kosu, nezno grebem celom duzinom sredinu njenih ledja, preko dva najlepsa bega, utrasnjeg dela butina .. da bi je crsto zgrabio za zglobove vitkih nogu. Ne dise. Crni kanap i beli zglobovi su sada u savrsenom spoju. Pustam je da uziva i ceka. Kroz prozor je ulazilo sunce koje je u polumracnoj sobi padalo na njeno telo i zlatilo ga. Telo moje robinje. Slika je prava inspiracija. Priroda je najbolja muza.

Bic je ponovo u mojim rukama. Zamahijem dva puta kroz vazduk da joj bude jasno da se pripremi. Malo se trgnula. Polako sam koracao oko nje pustajuci da je neizvesnost, iscekivanje i blagi strah obuzmu. Stajem. Ne, nije jos vreme. Nastavljam da koracam oko nje. Pustila je dah i opustila se. Sad. Bic je zavrsio na onim najlepsim belim bregovima. Oteo joj se uzdah zadovoljstva. Stegla je ruke kao da moli. Beli bregovi, prekriveni snegom, dobili su puteljke od crvenih ruza.

Kruzim. Fijuci bica. Novi puteljci. Uzdasi. Trideset. Suze. Kraj.

Ostavljam bic na njenim ledjim. Izlazim iz sobe. Ostavljam je da uziva u jakim osecanjima.

Vracam se za za pesnaset minuta. Raskidam vezu crnih kanapa i belih zglobova. Podizem je. Primam u zagrljaj. Baca se oko mene i cvrsto me steze. Podize glavu sa mojih grudi i sa suznim ocima i osmehom srece me pogleda: "Gospdoaru... ja... volim Vas." 

Uzimam njene tople dlanove i stavljam ih na moje. Vodim je sa sobom. Petnaest minuta mi nije proslo uzaludno. Kada puna tople vode, mirisna so, mali ljubicsti cvetovi koji su plivali na povrsini mesajuci se sa vecim zutim i crvenim. Male, bledo zute svece svuda okolo, lagana muzika i dve case vina. 

Podizem je u narucije i nezno spustam u toplu vodu. Utonula je u opustenost i zadovoljstvo. Sedam pored kade. mazim je po kosi, usnama i bratu. Ruka mi tone sve dublje u vodu i mazi je gde god da je. Zatvra oci. Uzdise. Kraj.

Dodajem joj casu vina. Sa usnama prekrivenim slatkim nektarom, ljubim moje zlato:

"I ja tebe volim." 

 

 

 

Daleko

Daleko si ljubavi moja. Daleko od pogleda mog i dodira mog. Ne mogu da te milujem ni da te strogo pogledam. Ne mozes da mi pokazes koliko si dobra robinja niti da ti pokazem koliko sam tvoj Gospodar. Zeleo sam te pre nogo sto si stala pred mene. Znao sam da postojis i cekao sam te. Cekao. Cekao...

Stala si pred mene. Ti zaista postojis. Otelotvorenje svih mojih zelja. Ne verujem da se istina. Nisam te ocekivao. Suvise je dobro da bi bilo istina. I nije...

Sve sto si ti... tvoje telo, tvoj um, tvoj zivot... sve sam to davno stvorio. Stvorio sam te  u svojim snovima i molbama bogovima. Savrsena si. Suvise da bi bila istina. I nije...

Javila si se. Cujem te. Da to si ti. U mojim mislima je kraj svakom lutanju i borbi. Vec sam spustio oruzije i sjane, teske oklope da te pustim u na moje grudi kod mog srca, gde si stvorena. Podizem ruke ka tebi, da te konacno zgrabim, da odemo u vecnost ali... Suvise je, da bi bilo istina. I nije...

Cudis mi se. Gledas me sa svih strana. Stavljas ruke na lice. "Boze, kako licis na Gospodara kojeg volim, ti si kao on". Ceo zivot sam bila sama. I sad. Gospodar je predaleko, ne znam vise ni da li je moj, da li sam mu robinja. Svaka pomisao na njega patnju mi stvara, tuzna sam. Visoke i ostre, kao tvoj sjajan mac, planine su nas razdvojile. Nece se vratiti. Suvise je bilo dobro da bi bilo istinito. I nije...

Tuga i patnja me drze na kolenima. Smeju mi se. Sve je za mene zabranjeno i daleko. I gledam u tebe, molim te za pomoc svojim vodenim ocima. Placem... placem... dusa mi umire. I cujem te. Prilazis mi. Tvoji koraci su tako glasni. Tugu ubijas jednom reci. Pridizem se. Smesis mi se. Patnja pada sa smrtnim krikom u bezdan vecni. Slobodna sam. Suvise je dobro da bi bilo istina. I nije...

Dao sam ti nadu. Oslobodio sam tebe, rodjenu u mom srcu, od tuge i patnje.  Sve je gotovo. Idemo. Konacno. ALI. Ta prokleta rec koju su svi demoni zajednickom snagom stvorili. Stvorili u poslednjem momentu svog umiranja a naseg oslobadjanja. Suvise je  dobro da bi bilo istinito. I nije...

ALI ja tebi samo licim na tvog Gospodara. Nisi sigurna. Razvucena si preko onih planina. Da li je ovo jos jedna varka onih demona? 

ALI...

..da ALI. I Cuvari su iskovali svoje ALI...

Smesis mi se.  

Ja sam ispred tebe. Zaista postojim. Samo me dodirni. 

 

P.S.  Ne brini mala, bice sve u redu.

Posveceno robinji M.

Vila... ceka...

 

Razjasnjenje

Izgleda da svi koji mi pisu imaju utisak da sam u vezi sa nekom robinjom. Posebno to misle robinje koje mi se javljaju da pricamo. Sve sto pisem, ne pisem iz trenutnih iskustava vec iz ranijih i iz zamisljenih buducih, onako kako bih ja zeleo da bude. Dakle, nemam robinju. 

Takodje, svima koji su mi se javili zahvaljujem i moram reci da sam prijatno iznenadjen brojem pozitivnih i ozbiljnih BDSM osoba koje su razumele moj blog i odlucile da mi se jave da se druzimo.

Veliki pozdrav svima vama ... posebno za jednu malu M. 

 

Naj...

Cetvrtak, 14:44. Telefonski razgovor sa mojim vlasnistvom, mojom voljenom robinjom.  Jedva cekamo da se vidimo. Nismo se videli od juce. Veceras u 20.

19:45, dolazim kod nje. Otvara mi njena sestra. Robinja, se sredjuje. Sedam u njenu sobu i cekam da igra pocne. Rekli smo da veceras necemo u grad, ostacemo veceras u neznoj, intimnoj atmosferi. Da, ali za malo. Obozavam da iznendjujem robinju.

Ulazi u sobu vesela, sretna i zeljna. Krece ka meni ali ja stavljam masku ljutog, mrzovoljnog Gospodara. Dva koraka ka meni. "Gde si krenula?" - zaustavljam je. Osmeh joj se naglo umanjio, iznenadjenje na licu, pogled u pod "Kod Vas Gospodaru, zelim da Vas zagrlim." - tuzno rece. Srce mi je zaigralo na njene reci i njeno stanje ali sam se suzdrzao da je ne zagrlim cvrsto, da osetim njen miris, neznost, da je pomazim po svilenoj kosi i da je poljubim sa svom ljubavlju. Kako  sam je zeleo. Pribrao sam se: "Idemo u grad, spremi se. Imas 15min." I opet sok. Mislila je da cemo ostati kod nje ili biti sami. Svi planovi i sve sto je predvidjala postalo je beskorisno, bezvredno i nerealno. Ostala je prepustena mojoj igri. 

Vraca se nakon 10min. Trenerka, patike, sportski obucena.

"Da li sam rekao da se obuces za sport?"

"Niste, Gospodaru." 

"Crna suknja do kolena, halter carape, stikle i ona tvoja bela uska kosulja. Odmah."

"Odmah, Gospodaru."

Igra je definitivno pocela.

Vratila se lepo i elegantno obucena bas kako voli njen Gospodar. Na licu joj se videlo zadovoljstvo jer dobro zna da je sexy, izazovna i da ja nisam ravnodusan. Gledam je neko vreme bez reci. Pustam je da uziva u tom saznjanju. Setam pogledom po njoj, vrsim inspekciju svakog dela njegog tela. Zaustavljam se na njenim ocima. Ima li sta lepse od ociju sretne zene?

Ustajem, prilazim joj. Stajem tik uz nju, da me oseti, da me pozeli. Lice jos je menja, strast je obuzima, oci joj se zatvaraju na pola, ocekuje me, ocekuje da je dodirnem, zagrlim, poljubim, pomazim. Da, sad je definitivno vreme za sve to. Sad ce joj biti mnogo sladje nego da sam to uradio kad sam dosao. Podizem ruku i nezno joj dodirujem kosu, zabacujem je iza vrata prelazeci preko njenog uha, zavrsavajuci rukom na njenom potiljku, nezno je hvatajuci za kosu. Ne moze vise da gleda. Trans. Hvatam je oko struka, privlacim sebi i ljubim. Slatko. Kako se samo slatka. Grlim je, prestajem da je ljubim i stavljam je na moje grudi. Stegnem je, da zna da je voljena, da zna da je zasticena, da zna da pripada, da zna...

Ostajemo tako nekoliko minuta dok nismo razmenili svu energiju i zelju koja se nagomilala.

Sad.

Naglo je odvojim od sebe i napravim distancu. Postajem ozbiljan i strog. "Imam poklon za tebe. podigni suknju i skini gacice."  Bila je iznenadjena i jos mamurna od zagrljaja i mazenja: "Gospodaru....". Pogledao sam je pogledom koji joj je stavio do znanja da cuti i izvrsava naredjenja. Suknja je na struku, gacice u mojim rukama. Prilazim i stavljam svoje tople dlanove njanjene butine, nezno prelazeci prema unutrasnjosti da bi se negde na sredini puta dlanovi pretvorili u nokte koji su grublje prelazili preko njene koze iduci nezaustavljivo, bez otpora prema gornjem, unutrasnjem delu butina. Telo joj je zaigralo, usta ispustila uzdah. 

Vadim prvu igracku.

Gacice napravljene od dva kaisa 1,5cm sirine. Mekana koza, crna. Izgleda kao tanga sa obe strane. Bez reci joj pruzam igracku. Uzima, sirom otvorenih ociju od iznenadjenja i neizvesnosti.  "Obuci". Obuceno. Prilazim i lepo zatezem kaise. Cvrsto stegnut struk, tanga stegnuta tako da lepo ulazi medju njene usmine a opet da moze da izdrzi bez problema. Mmm sexy. "Spusti suknju i popravi odecu. Lepo se namesti." Sad ide ono na sta sam i mislio. Podize ruke do struka da uhvati suknju. Brzo je shvatila da svako pomeranje tela deluje na kais medju njenim usminama. Pocinje da se pomera usporeno ispitujuci kako to deluje na njeno medjunozije. Totalno je pogubljena. Ne zna sta je snaslo. Polako spusta sunjku to kolena, pomerajuci se kao da drzi skupocenu vazu na glavi koju ne sme da razbije ni za sta na svetu.

"Idemo."

Izlazimo iz stana i dok sam ja zatvarao vrata ona je prisla liftu. "Ne. Idemo malo da se prosetamo." nasmesim se dvosmisleno, bezobrazno, sa jasnom porukom. Opet je bez daha i odgovora. Pokorava se. Pustam je prvu da ide niz stepenice. Dame imaju prednost...

Silazak je bio lagan i oprezan, kao da pazi da ne zgazi nesto sto nikako ne zeli. Bilo je pravo uzivanje gledati je kako se "muci". Nakon svakog dela stepenista okretala se prema meni gledajuci me ocima koje su se sjajile od uzbudjenja. Ocekivala je neki spas, neku moju rakciju, neku pomoc. Dobila je podrsku da nastavi. 

Izasli smo i dosli do auta. Ulazak je bio prava vratolomija. Ulazila je i sela kao trudnica. Skoro vodoravno. Izlazak iz auta u gradu, punom ljudi... zamisli.

Setnju kroz centar do kafica, mislim da nece nikad zaboraviti to. Njeni pokusaji da se nista ne primeti, da hoda uobicajeno, da je izraz lica ne odaje. Prelepa je bila. Nasli smo se sa prijateljima i seli za sto. Njoj se oci sjaje, pokreti usporeni. Delovala je kao izgubljena. Pitanja devojaka sta joj je. Njeno pravdanje i moj smeh na svako njeno obajasnjavane "kao" sta joj je. Vrpoljila se na stolici i nije mogla da bude na miru 10 sekundi. Pravio sam se da uopste ne obracam paznju na nju. Razgovarao sam sa drustvom potpuno usmeren na to ne primecujuci je. Ne gledajuci njenu "agoniju", njene poglede ka meni koji traze spas. Cak, sam poceo da dajem komplimente njenoj drugarici i pokazivo paznju prema njoj. Sve samo da pakazem kako je ostavljena, sama, na milost i ne milost. Kako sam samo glumeo...

U njoj je bila strasna borba. Epska. Svaki pokret tela, svaki udisaj , svaka izgovorena rec prenosila je pokrete i vibracije na kais medju njenim usminala dovodeci je do ludila. Bila je uzbudjena kao nikad u zivotu. Nije verovala dokle je stigla i sta sam joj uradio. Ruke je stavila u krilo, priblizavajuci ih medjunoziju dok je stalno pratila pogledom da li neko gleda sta radi. Pokusala je da se dodirne da se oslobodi barem nekim pritiskom, dodirom, bilo kako. Osetila se kao najtrazeniji kriminalac sa svih poternica, koga svi trze i samo u njega gledaju.

Iznenada, neocekivano bas u momentu kada je prislanjala ruke blize medjunoziju ja je pogledam. Direktno u oci. Poged koji kaze "Vidim te. Vidim sta radis." Pocrvenela je, posramila se. Bila je predivna. Nagnuo sam se ka njoj i u uho joj rekao da ide do muskog toaleta i da me ceka. Moje reci, pracenje vazduhom iz mojih usta koji je milovao njeno uho... zadrhtalo joj je telo. Ustala je i krenula pod nekim izgovorom koji nije licio ni na sta. Svi su je pogledali pitajuci se sta joj je.

Devojka u muskom toaletu, u takvom stanju. Neprocenjivo.

Dosao sam za njom. Uveo je u jednu od kabina, inace velikog i uvek besprekorno cistog toaleta. "Raskopcaj kosulju i oslobodi grudi od brusa." Gutala je svaku moju rec. Svaka joj je odzvanjala u glavi kao hiljadu ehoa u planini. Uradjeno. "Ruke iza ledja."- naredio sam. Njene bele, nezne, lepe grudi bile su isturene meni na milost. Dodirivao sam ih, mazio, malo grebao, igrao se sa bradavicama. Opustila se. Nasmesio sam joj se, nezno, sa podrskom i "sve je u redu". To joj je trebalo. Da oseti da je prihvacena i da mi je bliska. 

Vadim drugu igracku. 

Dve alkice. Krugovi koji nisu spojeni. Na jednom mestu nedostaje tri milimetra da se spoje. Uzimam jednu alkicu, sirim je i stavljam a bradavicu. Pustam rasirenu alkicu i ona se skuplja hvatajuci njenu bradavicu izazivajuci blagu bol ali definitivno osecaj da je tu i da radi. I druga je stavljena. Ponovo je igubljena.

"Vrati brus i zakopcaj kosulju. Necemo da nas cekaju. Mogli bi da pomisle ko sa sta radis." Provocirao sam je i navodio je, da na samu pomisao da drustvo misli da ona nesto radi samnom u toaletu, da pocrveni kao mak i da se postidi kao najgora. Smejao sam joj se pojacavajuci njen stid. Vracala je brus na mesto pazeci da ne povuce alkice, pokreti usporeni, odmereni i pazljivi do maksimuma. Kosulja zakopcana. Svaki uzdah, svaki pokret, svaka rec, sve je sada delovalo na jos jedno mesto. Ekstaza.

Vracamo se za sto. Ona ide prva. Dame imaju prednost :)

Pustam je da sedne a onda kazem da ipak idemo kuci. Ponovo agonija ustajanja sa stolice. Rukovanje i saginjanje da se poljubi sa prijateljicom. I ponovo setnja to auta. Predivno. Nevidjena scena.

Dolazimo kod mene. 22:40. Ne mozemo vise da izdrzimo. Gotovo je. Dajem joj do znanja da je slobodna da radi sta hoce. Pustam je sa povodca.

Bacamo se jedno na drugo... gori noc... do jutra. 

 

P.S.

D. ,nadam se da ces ovo jednog dana procitati.

 

 

 

 

 

 

Zivot je lep

Beograd... guzva u saobracaju, cekam glupi semafor koji nikako da pozeleni... i cekam i cekam. Pored mene kamion koji dimi kao da radi na ugalj...zatvaram prozor, otvaram drugi. Zurim da zavrsim poslove. Postajem nervozan. Da li cu stici da se izvucem iz ove guzve, da obavim posao, da ponovo prodjem kroz guzvu i da stignem da se vidim sa L?

Nervozan, gledam okolo samo sa skrenem pogled sa semafora. Postaje mi vruce. Izgleda da se semafor pokvario. Kolaps. Sta sad?

Ovaj svet je otisao do djavola. Zar bas danas sve ovo, bas kad zurim. Ljut bacam pogled na busku stanicu. Ne mogu da verujem sta vidim. Totalna promena raspolozenja. Zadovoljan osmeh na licu. Smirenost. Tri srednjoskolke jedna drugu samaraju po guzi i veselo se smeju. 

Na mladima BDSM svet ostaje. Ima nade...

Zivot je lep!

 

P.s. nadam se da me neko nije pogresno razumeo. Ne palim se na klinke. 

 

 

BDSM svet: flora i fauna u njemu

Cesto sam u svojim krstarenjima BDSM svetom pokusavao da nadjem zajednicku crtu ljudima koji vole BDSM. Zeleo sam da sto bolje upozam moj svet i ljude u njemu. Sto zbog zelje da sto bolje upoznam psiholoski profil i ponasanje svih u BDSM ali najvise da sto lakse prepoznajem devojke koje su potcinjene i robinje. Trudio sam se da uocim sto vise zajednickih crta karaktera, ponasanja, govora, razmisljanja, drustvenog statusa, nivoa obrazovanja, interesovanja kao i samih zelja i potreba u bdsm.

I tako krstarim ja nepreglednim prostranstvima BDSM svemira i postajem sve ubedjeniji da ljude koje tu nalazim su zaista nesto posebno.

U nekom drustvenom smislu primetio sam da je dobar deo visoko obrazovan ili nacitan, a su inteligentni i produhovljeni. Vole prirodne stvari i ponasaju se tako bez foliranja i glume. Cesto naginju nekim umetnickim stvarima. Cene i postuju ljudski rad i napor. Logika im je vrlo zdrava i ispravna. Sto je takodje interesantno postuju tradicionalne, neko bi rekao konzervativne vrednosti, sto sigurno nije osobina koju bi im dali ljudi izvan sveta. Ovo nikako ne znaci da su zatucani vec znaju sta valja i to samo prilagodjavaju vremenu u kojem zive. Vrlo cesto su to ljudi koji su na nekim rukovodecim mestima i koji su uspesni. Inace, cime god da se bave oni su
uspesni u tome.

U samom BDSM-u toliko smo slicni jedni drugima da je to iznenadjujuce pa cak na trenutke i zastrasujuce. Skoro svi, sa malo izuzetaka, imaju iste fetishe, iste strahove i pitanja, iste zelje i mastanja, istu potrebu za bliskoscu i cvrstom vezom, za neznoscu i ljubavlju (da da, neka ze niko ne cudi). Razlike su samo u tome ko je koliko mastovitiji da neku temu bolje razradi, prosiri i naravno upotrebi.

Posebno cu da se osvrnem na robinje jer njih prosto obozavam da analiziram (a to mi je i "posao" kao Gospodaru). U svakodnevnici vrlo jake i stabilne, dominante i preduzetne. Neko bi rekao lajave i nepristupacne. Ne moze niko da im prosipa prazne price i da ih laze i folira. Medjutim, kad ostanu same zeljne su paznje, osecaja da nekom pripadaju, da su zasticene i voljene. Pretvaraju se u male, nezne, poslusne, ranjive mace koje su spremne da ucine sve da bi dobile osecanja iz predhodne recenice. Naravno, sve pod odredjenim okolnostima i sa odredjenim Gospodarom.

Nakon svega, cesto mi pada na um da su ljudi skloni BDSM-u za jedan stepenik iznad ostalih. Ne zelim da zvucim pretenciozno niti da bilo koga omalovazim jer generalizacija nije moguca ali jednostavno tom utisku ne mogu da se otmem.
Isto tako, da ovo ne zvuci kao hvalospev i da ne ispadne da ja ne vidim ni jednu manu u BDSM svetu moram reci da kada je u pitanju interenet (jer obicno ne postoji druga mogucnost da se BDSM partner/partnekra nadju, osim slucajno) tu se srece mnogo raznih spodoba dok se ne naidje na jednu normalnu osobu. Mada, ako cemo iskreno to i nisu ljudi iz BDSM sveta...

 

V.B. 2006.

Usli smo u apartman. Ja i moja robinja. Drugi put se vidimo. Prvi put cemo se igrati. Vidim da je pomalo nervozna ali to prikriva pregledanjem apartmana, raspakivanjem stvari, pranjem ruku...
Sad!
Izlazila je iz kupatila... iznenada sam je zgrabio za ramana i naglo prislonio uza zid. Uhvatio sam je za vrat, pomalo stezuci, uneo sam joj se u lice: "Da li si vlazna?" U tom momentu se pocrvenela od stida. Na licu joj se videla ona mesavina koju samo robinje mogu da imaju, mesavina stida i zadovoljstva.
Uhvatio sam je za kosu i poveo par koraka do kupatila. Doveo ispred ogledala, malo povukao kosu unazad da ispravi glavu i rekao joj da se pogleda: "Pa droljica je pocrvenela. Stidi se. Reklo bi se da joj se ovo svidja." Nista nije mogla da odgovori. Maca pojela jezik.
Naredio sam joj da stavi ruke na zid pored ogledala, da  izbaci guzu i rasiri noge. "Gledaj se u ogledalu." naredio sam. Pustio sam je da se gleda tridesetak sekundi. Pratio sam svaku njenu reakciju, svaki njen pogled, pokret, treptaj i udisaj. Pocela je da se navikava na novu sebe kada sam joj dodao novo iznenadjenje... dobila je njen prvi samar po guzi. Lice joj se pretvorilo u prosvetljni lik. Mazio sam je po ledjima, guzi, butinama... uvijala se. Udario sam je jos jednom po guzi, naredio da ne mrda... i izasao iz kupatila.
Ostavio sam je tako nekoliko minuta da se gleda u toj pozi sa tim novim lice, sa tim novim osecanjima koje je tako dugo zelela i cekala... da pokusa sebi da odgovori na pitanje "Sta mi se desilo?". Znao sam da nema sanse da odgovori ali neka ... to je deo igre... neka uziva, devojcica moja.

Sve je to bilo novo za nju. Isao sam postepeno, polako... redom. Hteo sam da sve isproba, sve okusi, svako osecanje da nauci. Kao dete koje stavlja u usta sve sto dohvati da bi upoznalo svet od same osnove.

Pozvao sam je opustenim glasom da dodje. Izlazila je polako, stidljivo... nije me odmah pogledala. Nastavio sam da se ponasam kao da se nista nije desilo, opusteno,  ohrabrivsi je sa par reci. Sela je pored mene.............................................................................................................................. i jos uvek sedi pored mene.

Mojoj devojcici...

 

 

P.S. vise ne sedi....

 

Ne boj se

Zasto se potcinjene i robinje toliko plase?

Boje se svojih zelja, boje se svojih potreba, boje se da prihvate taj deo sebe. Boje se da krenu sa istrazivanjem BDSM-a. Boje se...

Kao grom je pogodi saznanje da je pali i privlaci podcinjavanje ili bol i toga se uplasi. Uplasi se da nije normalna i da je jedina na svetu sa tim osecajima a nije... i to jos kako nije. Kada to malo prihvate onda se boje da to zaista i probaju. Najzad, i taj strah nekako prevazidju i pozele da probaju, da budu sigurne da to zele. Kao logican izbor sa kim bi proble javlja se sadasnji decko. Ali opet strah. Kako mu reci, sta ce mi odgvoriti, pomislice da nisam normalna itd. Kada mu konacno kaze delic svoje zelje desi se da je on bledo gleda, nista ne razume i krene sa pitanjima kojima nema mesta u toj situaciji. Propao pokusaj a ona je jedva skupila hrabrost da mu kaze. Nije on kriv, ne zna covek. 

Razocarana, vraca se na pocetak u svoje strahove. Povrati se i pokusa ponovo. Ozari joj se lice i masta jer ima novu ideju... jos bolju od prosle. Internet. Internet dzunglu koju nastanjuju razni beskicmenjaci, budale, nekulturni, manijaci glumci, foliranti, lazovi, prostaci i ostale zverke. Na chatu ce joj se javiti gomila ljudi, posedno ako je izabrala nick robinja, poslusna, pokorna itd. jer zdrava logika kaze da ce na takav nick da joj se jave ljudi koji razumeju BDSM i bar nesto znaju. Umesto toga, jave se copori gore nabrojanih individua i krece: "Kurvo, hoces da te razvalim kurcem, a?". Muka mi je i da nabrajam sve biserne "pozdrave" koje su dobijale robinje koje poznajem... kako li je tek njima?

Ona je prenerazena, uvredjena i oseca se tako bedno. Toliko je zelela sa nekim lepo da razgovara, da nauci, da nekom kaze ko je i sta voli da nadje razumevanje a nasla je samo neuspeh. Drugi neuspeh, gori od prvog, dovodi je do frustracije, razocarenja i tuge. 

Kraj............ Hm, da li?

Kao osoba koja trazi svoje unutrasnje bice, svoje ja, svoje prosvetljenje ona, robinja, pokusava opet. Naravno, kad se sabrala i kad je sok prosao. 

Odlazi na neki oglasnik i postavlja svoj oglas ili profil. Pretrazuje i cita profile muskaraca koji tvrde da su Gospodari. I nista. Od straha i losih iskustava niko joj ne deljuje dovoljno ubedljiv i siguran da bi mu se javila. Bezbroj poruka koje dobija cine je zbunjenom i odbijaju je. Strah od nepoznatog pojacan sa losim iskustvima dovodi da zivot prodje bez tebe...

Hej, malena, pa ne boj se... zaista.

Mnogo je dobrih ljudi u BDSM svetu. Javi se, razgovaraj, pitaj, testiraj samo nemoj da cekas i da se bojis. Nekoliko poruka ne kosta nista i niko ti nista ne moze a ko zna sta ces naci. Svaki taj profil ili oglas je poklon koji kada otvoris uzmes ili odbacis. Na lose primere zaboravi i ne razmisljaj o njima uopste. Vrlo brzo ces naci svoje bele bisere-svoje prijatelje....... i svoj Crni biser - Gospodara.

 

 

 

Umetnost

Odavno sam ubedjen da je svaki vid kulture spas za coveka. Filmska umetnost kao deo te kulture ponekad donese ponesto i iz BDSM sveta. Ne znam koliko vam je poznato delo "The story of O" pa sam odlucio da podelim sa vama nesto o tome.

"The story of O" ("Prica o devojci O"... O= slovo a ne nula) spada u klasiku erotske knjizevnosti 20-tog veka. Tema ovog romana, koji je napisala zena po imenu Anne Desclos a pod pesudonimom Pauline Réage, jeste BDSM. Napisan je 1954. godine i doziveo je veliki uspeh a interesantno je da se, zbog loseg misljenja o zenskim piscima erotske tematike, do 80-tih godina nije znao tacan identitet pisca ovog klasicnog dela. 

Najpoznatija a mislim i najuspesnija ekranizacija ovog dela nastala je 1975. godine. Taj film imam i ako nadjem mogucnost podelicu ga sa vama. Delo je dozivelo jos nekoliko verzija a poslednja je iz 1981. "The sexual story of O". Cak su i brazilci jednu verziju snimili.

Verujte mi da sam odusevljen filmom a i svi koje znam da su ga gledali. 

1975.

1981.

Neko novije izdanje

 

 

Takodje nasao sam jos neke slicne filmove koje nazalost nisam gledao ali ako neko jeste bilo bi lepo da mi kaze nesto o njima. 

1969.

2001.

 

 

2002.

 

 

I film "Sekretarica", BDSM komedija, za koji sam nasao treiler:

Robinja

Ima li nesto lepse od robinje? Ima. Sretna robinja. Dobro, mozda sam subjektivan jer je lepota relativna stvar ali je cinjenica da su zene najlepse kad su sretne, kad sijaju. Za mene je robinja nesto najlepse i najvrednije. Da, definitivno je volim.

Verovatno se pitate zasto, a mozda neko misli da je samo sex u pitanju. Pa, mozda u osnovi svega i jeste sex (frojd) ali dalek je put do toga.

Kada sam upoznao moju prvu robinju bio sam odusevljen kakav sam poklon dobio i kakav sam utisak i saznanje o robinjama stekao. Devojka kakvu bi svaki muskarac pozelo. Nakon prve dosle su i druge, taman da mi potvrde prve utiske i saznanja. Robinja je osecajna i brizna osoba. Sve sto radi ona radi sa strascu. Lojalna je i privrzena osoba. Moralna i verna. U svakodnevnom zivotu je dominantna i uspesna u onom sto radi. Primetio sam da su dobri studenti, vredne osobe. Dobro dete svojim roditeljima. Patrijarhalnog odgoja i ponasanja ali nikako zatucne i zastarele. Sirokih su pogleda. Inteligentne su i pronicljive. Sve u svemu cvrste i stabilne osobe... zeljne ljubavi, neznosti, razumevanja. Zeljne su osecaja pripadnosti i svrhe, osecaja da su zasticene i voljene. U stvari, njoj treba malo da bi ti dala sve.

Ispasce da nemaju manu. Imaju. Jednu veliku manu. Tesko ih je naci, kao u ostalom i sve sto je jako vredno.

Kad je nadjes................................... budi joj sluga.

 

P.S. ne zaboravi da budes Gospodar

 

 

Blog? Ma jok, mrzi me da pisem?

Ovo sam sebi rekao x puta i nije mi padalo na pamet da pocnem.

Kad ono, poceo sam. Kuvalo je to u meni, nije da nije. Oduvek sam voleo da citam pa sam valjda negde usput pokupio i zelju da i ja nesto napisem. A imao bih svasta.
Danas ljudi vise i ne slusaju jedni druge zato je mozda i bolje da sve pisem pa kad neko tamo za 1000 godina odkopa neku piramidu od celika i stakla i u njoj nadje neki stari server na kojem ce naci ovaj blog i mozda nesto dobro uraditi sa tim.
Mozda ce tada svetom vladati pravi Gospodari a ne gmizavci.
Bolje je napisati. Osecam se bolje kad pisem. Svidja mi se to. Da probam nekom da kazem... kome? Od svih ljudi u mojoj svakodnevnoj okolini mogu da nabrojim nula osoba kojima bih mogao da kazem sve sta mislim i sta mi je na dusi. Najradije bih se druzio samo sa ljudima iz BDSM sveta ali svi shvatate da je to tesko izvodljivo.  Nije da nikoga ne poznajem ali smo udaljeni jedni od drugih taman toliko da se ne druzimo svaki dan. Ovi "obicni i normalni" ljudi su mi teska kategorija.
Kad se sastanem i druzim sa mojim prijateljima iz BDSM sveta osecam se totalno opusten i kao "svoj medju svojima". A sto je najinteresantnije BDSM nije glavna tema.

E bas medju tim ljudima ima jedna osoba kojoj mogu da kazem bas sve sto mislim, zelim i sta mi je na dusi. Moze i ona meni. Bas sam srecnik sto sam je nasao, tj. nasla ona mene:)  Ne, nije mi robinja. Ona cak i nije robinja.

Eh da! Raspisao sam se svasta a umalo da zaboravim da kazem ovo: Konacni sud da pocnem da pisem pao je kad sam citao blog jedne druge devojke, koja je zaista posebna. Ne, nije mi robinja. Ona cak i nije robinja.

Sta ces, inteligentne zene sa dusom me pokrecu.

p.s. pozdrav za one koje mi nisu robinje. Koje cak i nisu robinje, M i N.

Brutix

 

4 godine posle

Proslo je cetiri godine od prvog kontakta sa BDSm. Te cetiri godine nisu dale ni jedan, najmanji izdanak BDSM-a. Kao da tako nesto ne postoji.

Otisao sam kod prijatelja sa kojim sam se inace retko druzio. Odmah mi se pohvalio novim kompijuterom sa cudom zvanim internet. Kao svaki sesnaestogodisnji mangupi odmah smo se bacili na trazenje porno sadrzaja. Prvi porno sajt koji sam ikad video u zivotu bio je www.sexhungryjoe.com (koji danas uopste ne lici na onaj od pre).
Eh, kad bi se setio imena onog sex stripa.

Kliktali smo i otvarali sve moguce galerije: big boobs, teen, hardcore itd. ali iz nekog cudnog razloga uvek smo preskakali jednu grupu. Nazivi galerija iz te grupe nisu mi nista znacili. Kako je samo cudna ta sudbina.
Gledao sam u sve to i nisam imao pojma da je to ono sto me cini najsrecnijim. Tako
blizu a tako daleko (klise).
Danas, nakon solidnog BDSM iskustva, cesto razmisljam o cinjenici da svakog dana prolazim pored, gledam, sedim i pricam sa devojkama koje su robinje a da o tome pojma nemam dok se na netu ubih trazeci zrno peska u pustinji... ali TO zrno peska.

Dosao je trekutak prosvetljenja, drugi deo:
"Sta je ovo?"
Fetish.
Klik.
Devojka u latex odeci,okovratnik, podovac.
Upaljen fitilj.
Bondage.
Klik.
Devojka vezanih ruku, ociju...
Fitilj dogoreva.
Spanking.
Klik
BUUUM !!!
Devojka vezana lancima, bic, prut, siba, sarena guza, sarene butine...
"Nije" mi bilo dobro.

Kompijuter je kupljen po hitnom postupku, internet uveden po istom. Sedam... ustajem nakon 16 sati.

Eh, to su bili dani.. mladost ludost :)

 

 

Prosvetljenje ili kako sam usao u BDSM

Svaki pocetak je tezak. Ova recenica nije bas primenjiva na BDSM, bar ne na sam pocetak.

Imao sam 12 god. Otisao sam u posetu jednom bliskom rodjaku koji je redovno kupovao neki sex strip/roman (crtani) koji je u to vreme izlazio. Nazalost zaboravio sam kako se zvao i koji mu je podnaslov bio (moracu da googlujem, mozda mi se posreci). Uglavnom, nikoga nije bilo kod kuce pa sam se odmah bacio na "skroviste" gde je pomeniti mi rodjak drzao stripove, erotiku itd. koje sam ranije otkrio i rado posecivao :) Sa razocarenjem sam ustanovio da tamo ima samo jedan primerak novina.

Medjutim, kad kada sam krenuo da ih citam i gledam crteze doziveo sam prosvetljenje !!!

Radnja stripa je bila sledeca: ona je nemirna, neposlusna i problematicna tinejdzerka koju roditelju salju kod tetke na ranc u nadi da ce je zivot na selu odvojiti od loseg drustva i da ce je rad tamo nauciti da vise ceni skolovanje. Da, hoce... Ona odlazi kod tetke koja je, ni manje ni vise nego, Gospodarica na rancu zajedno za tetkom koji je Gospodar. Ah, porodicna idila... A desavanja u stripu su "sve po spisku". Pocetak sa objasnjavanjem pravila ponasanja, pa oblacenja, pa svi klasicni fetishi, pa lopovi koji upadaju u kucu (bas u sobu tinejdzerke) sa sve fantomkama na glavi i zaboravljaju zasto su dosli pa navale na nju, pa onda tetka i tetak upadaju u sobu pa je oni jasu kao ponygirl, kasnije u stripu je stavljaju na nekog drvenog konja koji ima dva dildoa pa onda sedne na njih i tako jase, bicevanja ponizavanja orali i slicne stvari nemogu da se prebroje (ako se setim sta je jos bilo, dodacu). Mozete da zamislite moje iznenadjenje svim sto se desavalo i sto sam prvi put u zivotu video a sto me je udarilo kao grom na kojem pise "to je... TO'.

Ipak, sve se desilo i proslo kao munja. Zaboravio sam za sve to jer su te godine bile malo.. hm... malo problematicne pa je to sve palo u neki deseti plan ALI nije nestalo. Cucalo je tamo, u mraku, smeskalo se i cekalo svoj trenutak.

Docekalo ga je cetiri godine kasnije.

Prvi post ili pocetakNakon mnogo vremena odlucih se i ja da pisem blog, vidim moderno, mozda i korisno...

Rec, dve o meni: Zovem se Vladan, imam 28 godina, zivim u Beogradu. Zavrsio sam ekonomski fakultet. U BDSM sam aktivnih 9 godina.

Ako se setim jos neceg bitnog... napisacu, a vi mozete da me pitate.

gospodar_brutix@yahoo.com 

p.s. primetio sam da ovaj blog najbolje radi sa Firefox i Opera a nije bas elegantan sa Explorerom. 

Zasticena